Trocádero - vanaf circa 163 m2

(update per 5-2-2019)
In verband met de start van de bouw (vanaf november 2018) heeft de verkoper ervoor gekozen een aantal woningen van dit type standaard te voorzien van een uitbouw van 2,4 meter van de woonkamer aan de achterzijde van de woning. Het gaat bij type Trocadero dan nog om de volgende woningen, de nummers 24, 25, 40, 69 en 115.
 
Voor de nog onverkochte woningen van het type Trocadero heeft de verkoper eveneens keuzes gemaakt als het gaat om de keuken en de afwerking van de toiletten en de badkamer
 
De woningen met de bouwnummers 9, 24, 45 worden nu verkocht exclusief een keuken en inclusief standaard tegelwerk en sanitair in de toiletten en badkamer (conform technische omschrijving) . In geval van de bouwnummers 45 en 74 worden de aansluitingen voor de keuken richting de voorgevel (culinair 1a) verplaatst waardoor de deur tot de woonkamer zich aan het einde van de hal bevindt.
 
De woningen met de bouwnummers 25, 40, 46, 69, 71, 74, 75 en 115 worden nu verkocht exclusief een keuken en exclusief standaard tegelwerk en sanitair in de toiletten en badkamer (casco). In geval van de bouwnummers 46,69, 71, 74, 75 en 115 worden de aansluitingen voor de keuken richting de voorgevel (culinair 1a) verplaatst waardoor de deur tot de woonkamer zich aan het einde van de hal bevindt.
 
In de VON-prijzen en de woonoppervlakte zijn de kosten voor de gemaakte keuzes inbegrepen.

In verband met het feit dat de bouw inmiddels is gestart zijn verdere wijzigingen aan de woning niet meer mogelijk.Royale rijwoningen met grote raampartijen en dus veel lichtinval. De luxe open keuken met eetkamer en openslaande deuren loopt door in een ruime woonkamer. De grote schuifpuien aan de achterzijde - bij sommige woningen openslaande deuren - geven een gevoel van vrijheid. Je loopt zo de tuin in. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich vier slaapkamers (een enkele keer drie), een badkamer en een separaat toilet.

Prijs

Eigenschappen

  • Alle woningen van dit type zijn verkocht.
Belangstelling tonen

Deel via:

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Bereken je hypotheek

Stap 1: Hoeveel wil je lenen
 

Gewenste koopsom.

 

Hoeveel meerwerk wil je meefinancieren.

Volgende
Stap 2: Vul je inkomen in
 

Vul hier je bruto jaarsalaris in, inclusief vakantiegeld (meestal 8%). Je kunt dit zelf snel berekenen:
maandsalaris x 12 x 108%.

Vaste toeslagen (bijvoorbeeld ploegentoeslag) mag je hier bij optellen. Van variabele toeslagen (bijvoorbeeld winstuitkering, overwerk en provisie) mag je het gemiddelde bruto bedrag over de laatste 12 maanden (mits structureel) nemen.

Werk je zelfstandig? Vul dan de gemiddelde nettowinst van de afgelopen drie jaar in.

 

Het invullen van je geboortedatum is van belang bij de berekening van de premie voor de (vaak verplichte) overlijdensrisicoverzekering. Deze premie bepaalt mede de hoogte van je maandlasten.

 

Als je wilt dat het inkomen van je partner ook wordt meegenomen in de berekening, kun je dat hier aangeven.

Vorige
Volgende
Stap 3: Andere lasten of inkomsten
 

Financiële verplichtingen kunnen invloed hebben op je maximale leenbedrag

Vorige
Volgende
Stap 4: Inbreng eigen middelen
Vorige
Regel je hypotheek online, snel en goedkoop.
Kom in contact met een adviseur en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden. Daarnaast kan je voor meer informatie naar de website van hypotheek24 gaan.

“Park Quatrebras, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Park Quatrebras

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen
Makelaar

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV