Welkom in Badhoevedorp

Badhoevedorp is zoals de naam zegt: een dorp. Groene lanen en straten slingeren door het dorp met mooie tuinen en veel kinderen op de fiets. Veel Badhoevedorpers kennen elkaar, zeggen gedag, maken een praatje bij groenteboer en supermarkt.

Het verenigingsleven bloeit (zwemmen, hockey, voetbal, tennis, atletiek en meer), want in het dorp is het héél gewoon dat iedereen zich vrijwillig inzet voor 'de club'. En voor het dorp. De Dam in Amsterdam is met de fiets bereikbaar, maar hier merken bewoners niets van al die drukte...

Fijne winkels

Badhoevedorp heeft een eigen winkelcentrum met twee supermarkten en een aantal bekende grootwinkelbedrijven, maar ook een flink aantal mooie, zelfstandige speciaalzaken met een fijn assortiment! De plannen voor de vernieuwing van het centrum zijn in volle gang, maar ook nu komen mensen van heinde en verre voor het mooie aanbod en de persoonlijke, dorpse sfeer.

Park Quatrebras Badhoevedorp “Wakker worden met fluitende vogels”

Park Quatrebras Badhoevedorp

Toon filters
Filteren op:
  • ScholenScholen
  • ShoppenShoppen
  • Openbaar vervoerOpenbaar vervoer
  • Vrije tijdVrije tijd
  • ZorgZorg
  • HorecaHoreca
Filters wissen

Voorzieningen

In Badhoevedorp komt niemand iets tekort. Zwemmen in eigen zwembad, voetballen bij Pancratius, tennissen of hockeyen bij eigen vereniging, winkelen en boodschappen doen bij de Badhoevedorpse winkels: het is er allemaal. De vier lagere scholen in het dorp hebben een uitstekende reputatie. Het verenigingsleven bloeit, en in het nieuwe Dorpshuis wordt van alles georganiseerd. Er zijn uitstekende, snelle busverbindingen met Amsterdam. In en rond het dorp is van alles te doen, te zien en te beleven, van Amsterdamse bos tot Manege de Ruif in Sloten en de golfen bij Schiphol of in Spaarnwoude. Welkom!

Scholen en kinderen

De Badhoevedorpse lagere scholen - maar liefst vier - hebben een uitstekende reputatie. Ook kinderopvang, naschoolse opvang, speelplaatsen en activiteiten voor kinderen zijn ruimschoots voorhanden in het dorp. Voor middelbare scholen fietsen of 'bussen' kinderen nu nog naar Amsterdam of Hoofddorp, maar er zijn ook al plannen voor eigen middelbaar onderwijs in Badhoevedorp.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Park Quatrebras, wakker worden met fluitende vogels”

Contactgegevens Park Quatrebras

Barnhoorn Vermeer Makelaars
Makelaar

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Onkenhout Makelaars BV
Makelaar

Onkenhout Makelaars BV